Marble

Sjoerd van Aalst Brink & Campman

De Marble is één van de mooiste tapijten uit de collectie van Brink & Campman. Het is handgeweven met zuivere scheerwol uit Nieuw Zeeland en de robuuste structuur van geknoopte balletjes voelt heerlijk aan en geeft uw interieur een unieke uitstraling. De Marble heeft een poolgewicht van 3,5 kg en een totaal gewicht van 3,8 kg per vierkante meter en het tapijt is … Read More

Steel

Sjoerd van Aalst Brink & Campman

De hoogpolige Steel is geweven van zuiver scheerwol en is verkrijgbaar in 4 kleuren. Dit kleed is antistatisch, geluiddempend, comfortabel en geschikt voor vloerverwarming. Het is ecologisch geproduceerd met de mooiste natuurlijke materialen en is een verrijking voor ieder interieur!

Rocks (Mix)

Sjoerd van Aalst Brink & Campman

De hoogpolige Rocks is geweven van zuiver scheerwol en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en mix-varianten. Dit kleed is antistatisch, geluiddempend, comfortabel en geschikt voor vloerverwarming. Het is geproduceerd met de mooie materialen en is een verrijking voor ieder interieur!        

Hermitage Adore

Sjoerd van Aalst Brink & Campman

De Hermitage Adore-serie is gemaakt van zuiver scheerwol en mooi glanzende tencel. Zacht als zijde, sterk als polyester, makkelijk te verzorgen als acryl, koel en plezierig als linnen, warm als wol. Het tapijt heeft een lage pool en is verkrijgbaar in 2 maten (160x230cm, 200x280cm) en 3 verschillende kleurvarianten.

Gusto

Sjoerd van Aalst Brink & Campman

De van zuiver scheerwol handgeweven Gusto is verkrijgbaar in 5 kleurstellingen. Standaardmaten zijn 140x200cm, 170x240cm & 200x300cm. De Gusto is eventueel op aanvraag verkrijgbaar in afwijkende maten.