Varese

Sjoerd van Aalst Gan

Het tapijt Varese wordt gemaakt van zuiver scheerwol op ambachtelijke weefgetouwen. Het resulteert in een uitzonderlijke kwaliteit. Het is tijdloos, kleurrijk maar toch rustig. Het tapijt is uitsluitend verkrijgbaar in de maten 170x240cm, 200x300cm en 300x400cm.

Mangas Rectengular

Sjoerd van Aalst Gan

‘Mangas’ (vertaald: mouwen) is gebaseerd op een lappendeken van verschillende breivormen, een verzameling van verschillende vormen, gaande van Manga Corta (korte mouwen) naar Manga de Campana (klokvormige mouw). Het resultaat is een serie bijzondere gebreide tapijten naar een ontwerp van de Spaanse designer Patricia Urquiola. De tapijten uit de Mangas serie zijn alleen leverbaar in de standaardmaten. De Rectengular is leverbaar in 145x300cm … Read More

Goyesca

Sjoerd van Aalst Gan

De Goyesca collectie van Gan bestaat uit 3 verschillende, stijlvolle designs, elk in een afzonderlijke kleur en uniek patroon. Deze kettingsteek tapijten zijn ontworpen door Sandra Figuerola en voegen zonder meer karakter toe aan elke ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in 2 maten.

Mangas Largas

Sjoerd van Aalst Gan

‘Mangas’ (vertaald: mouwen) is gebaseerd op een lappendeken van verschillende breivormen, een verzameling van verschillende vormen, gaande van Manga Corta (korte mouwen) naar Manga de Campana (klokvormige mouw). Het resultaat is een serie bijzondere gebreide tapijten naar een ontwerp van de Spaanse designer Patricia Urquiola. De tapijten uit de Mangas serie zijn alleen leverbaar in de standaardmaten.