Hieronder vindt u de overzichtskaart van het centrum van Breda en de verschillende routes.

Vanaf A16 (Rotterdam/Antwerpen)

Verlaat de snelweg A16 via afslag Prinsenbeek / Breda-Noord (nr. 17). Volg de borden richting Breda (Backer en Ruebweg). Sla rechtsaf bij de borden ‘Centrum / Stadion’. Vervolg de weg (Emerparklaan / Lunetstraat). Sla linksaf net voor de brug en volg de borden richting ‘H – Amphia M.’ (Tramsingel). Volg deze weg welke overgaat in de Academiesingel and sla rechtsaf (J.F. Kennedylaan) net na het Valkenbergpark welke aan uw rechterkant te zien is. Helaas hebben wij geen parkeerplaatsen bij onze winkel. U wordt daarom verzocht te parkeren op het parkeerterrein ‘Beyerd/Vlaszak’ (aan uw linkerkant na het stoplicht). Vanaf daar kunt u naar de winkel lopen in ±5 min. Indien u niet wilt parkeren maar iets komt laden of lossen, gaat u aan het einde van de straat rechtsaf en slaat u de eerste straat weer rechtsaf (Molenstraat). Rij rechtuit (St. Annastraat) en ga aan het einde linksaf (Catharinastraat). U vindt onze winkel aan de linkerzijde op nummer 14.

Vanaf A27 (Utrecht/Tilburg)

Verlaat de snelweg A27 via afslag Breda (nr.15). Onder aan de afslag gaat u linksaf. U neemt de eerste afslag (Breda/Bavel). Bij de stoplichten gaat u rechtsaf de Claudius Prinsenlaan op en volgt deze tot over de kruising met de Wilhelminasingel Daarna ziet u links van u het Chassé Theater. Helaas hebben wij geen parkeerplaatsen bij onze winkel. Om uw auto te parkeren sla rechtsaf op de kruising na het Chassé Theater (J.F. Kennedylaan). U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats ‘Beyerd/Vlaszak’ welke u aan uw rechterkant ziet. Indien u niet wilt parkeren maar iets komt laden of lossen, gaat u aan het einde van de straat rechtsaf en slaat u de eerste straat weer rechtsaf (Molenstraat). Rij rechtuit (St. Annastraat) en ga aan het einde linksaf (Catharinastraat). U vindt onze winkel aan de linkerzijde op nummer 14. 

 

Parkeren

Wij hebben geen parkeerplaatsen bij onze winkel, welke gelegen is in de oude binnenstad van Breda. Om te parkeren verwijzen wij u naar het parkeerterrein ‘Beyerd/Vlaszak’, dat zich op ongeveer 5 minuten loopafstand van de winkel bevindt. U loopt in de richting van het centrum. Bij de verkeerslichten op het kruispunt Vlaszak, Kennedylaan, Catharinastraat & Boschstraat steekt u over en loopt de Catharinastraat in waar onze winkel is gevestigd op nummer 14.

NB: Vooraf betalen op parkeerterrein Beyerd/Vlaszak
Helaas moet er tegenwoordig op de Beyerd/Vlaszak vooraf worden betaald. Omdat u natuurlijk nooit weet hoelang u zich blijft verwonderen in onze binnenstad, raden wij u daarom aan om in het vervolg de parkeergarage Chasséparking te gebruiken, misschien een minuutje langer lopen (Molenstraat, St. Annastraat). Ietsje duurder, maar wel achteraf betalen.

Google Maps / Reistijd